Alex Tobiasson Harris ska försöka försvara sin WMC-titel i Monaco


Thaiboxaren Alex Tobiasson Harris har seglat fram som Sveriges affischnamn för thaiboxning.  Med enorma meriter de senaste åren kommer Harris nu att få tillfället att försvara sin WMC-titel i -76,2 kg under en stor gala som kommer att hållas i Monaco den 14 juni nästa år.

18 december 2013  |  Jonathan Broberg


Thaiboxaren Alex Tobiasson Harris har seglat fram som Sveriges affischnamn för thaiboxning.  Med enorma meriter de senaste åren kommer Harris nu att få tillfället att försvara sin WMC-titel i -76,2 kg under en stor gala som kommer att hållas i Monaco den 14 juni nästa år.

I en haussad presskonferens under helgen offentliggjordes jätteeventet som kommer att hållas på Stade louis II (sal Doctor Gaston). Det är således där som Alex Tobiasson Harris ska försöka försvara sin WMC-titel som han behållit ett tag nu.

Motståndare blir fransmannen Yohan Lidon som bland annat gått 103 matcher med 74 segrar som facit.

Under presskonferensen presenterades även sex andra matcher.
– 61,5 kg: Yetkin Ozkul (Turkiet) vs Saenchai (Thailand)
– 63,5 kg: Damien Alamos (Frankrike) vs Ekkarit (Thailand)
– 69,0 kg: Fabio Pinca (Frankrike) vs Buakaw Banchamek (Thailand)
– 72,5 kg: Abdallah Mabel (Frankrike) vs Bernueng (Thailand)
– 82,5 kg: Artem Levin (Ryssland) vs Simon Marcus (Kanada)
+91 kg: Artem Vakhitov (Ryssland) vs Dzianis Hanchanorak (Vitryssland)

Text och foto: Jonathan Broberg

0
0
0