Här överraskar förbundskaptenen – önskar nominerade kampsportare till Idrottsgalan i julklapp

I gårdagens populära program Karlavagnen i Sveriges Radio P4 fick allmänheten höra av sig och önska idrottsliga julklappar. Förbundskaptenen i ju jutsu, Michael Kuntz, bestämde sig för att önska kampsportare nominerade till Idrottsgalan – något som tog programledaren lite på sängen.

Lyssna själva på programmet, Michael Kuntz kommer in ungefär två timmar in.

18 december 2013  |  Jonathan Broberg

I gårdagens populära program Karlavagnen i Sveriges Radio P4 fick allmänheten höra av sig och önska idrottsliga julklappar. Förbundskaptenen i ju jutsu, Michael Kuntz, bestämde sig för att önska kampsportare nominerade till Idrottsgalan – något som tog programledaren lite på sängen.

Lyssna själva på programmet, Michael Kuntz kommer in ungefär två timmar in.

0
0
0