Världsmästaren från 2008 på väg mot häftig comeback, men skada sätter stopp

Den forne världsmästaren i ju justu Johan Ingholt var på väg mot en sensationell comeback på SM till helgen. Ingholt hade inte tävlat sedan 2009 och gjorde en specifik satsning mot SM-veckan, tyvärr sätter emellertid en skada stopp för den planerade comebacken.

   – Det var egentligen bara tänkt som en trevlig grej, en engångsföreteelse. Det var en kul chans att komma tillbaka och tävla, men tyvärr blev jag skadad precis innan jul, säger Ingholt till budokampsport.se.

13 januari 2014  |  Jonathan Broberg

Den forne världsmästaren i ju justu Johan Ingholt var på väg mot en sensationell comeback på SM till helgen. Ingholt hade inte tävlat sedan 2009 och gjorde en specifik satsning mot SM-veckan, tyvärr sätter emellertid en skada stopp för den planerade comebacken.

   – Det var egentligen bara tänkt som en trevlig grej, en engångsföreteelse. Det var en kul chans att komma tillbaka och tävla, men tyvärr blev jag skadad precis innan jul, säger Ingholt till budokampsport.se.

SM i ju jutsu kommer att avgöras i helgen under SM-veckan i Umeå och komemr att sändas direkt på SVTplay.
 

0
0
0