Nu öppnas röstningen till Folkets pris – guldtsuban


Röstningen till Folkets Pris – guldtsuban är nu öppen. Det är helt enkelt den av de tio nominerade som får flest röster som vinner priset. Röstningen stänger samma dag som Kampsportsgalan, det vill säga den 22:a mars.

6 februari 2014  |  Jonathan Broberg


Röstningen till Folkets Pris – guldtsuban är nu öppen. Det är helt enkelt den av de tio nominerade som får flest röster som vinner priset. Röstningen stänger samma dag som Kampsportsgalan, det vill säga den 22:a mars.

Här är de nominerade.
Usama Aziz, MMA
Hamza Bougamza, thaiboxning
Alexander Gustafsson, MMA
Janni Larsson, submission wrestling/BJJ
Ilir Latifi, MMA
Reza Madadi, MMA
Nicholas Musoke, MMA
Sadibou Sy, thaiboxning/MMA
Madeleine Vall, thaiboxning
Sara Widgren, ju jutsu

Här röstar du! 

0
0
0