Sadibou Sy och Abbe Joof klara för IRFA

I Solnahallen i höstas gjorde Sadibou Sy bejublad MMA-debut i organisationen IRFA. Nu är han klar för ny match där han möter polacken Oskar Piechota. Även Abbe Joof får plats på matchkortet den 5:e april. För motståndet väntar den finurlige Jonathan Salminen.

25 februari 2014  |  Jonathan Broberg

I Solnahallen i höstas gjorde Sadibou Sy bejublad MMA-debut i organisationen IRFA. Nu är han klar för ny match där han möter polacken Oskar Piechota. Även Abbe Joof får plats på matchkortet den 5:e april. För motståndet väntar den finurlige Jonathan Salminen.

Sadibou Sy och Abbe Joof har haft rätt liknande kampsportsresa. Båda tillhör den absoluta thaiboxningseliten, men båda har också valt att testa sina färdigheter inom MMA.

Nu går de MMA-matcher på samma matchkort då IRFA återkommer med sin sjätte gala, även denna gång i Solnahallen.

Abbe Joof vann sin MMA-debut och ställs mot Jonathan Salminen, som har en seger och en förlust. Och Sadibou Sy, som imponerade i Solnahallen i MMA-debuten i höstas, ställs mot den tuffe polacken Oskar Piechota.

För mer information om IRFA och om galan den 5:e april, se www.irfa.se.

Text: Jonathan Broberg

0
0
0