De nominerade – Årets klubb


Under kommande dagar kommer vi lite djupare presentera samtliga nominerade vid Kampsportsgalan på Berns den 22:a mars. Vi inleder med det prestigefulla Årets klubb.

3 mars 2014  |  Jonathan Broberg


Under kommande dagar kommer vi lite djupare presentera samtliga nominerade vid Kampsportsgalan på Berns den 22:a mars. Vi inleder med det prestigefulla Årets klubb.
 

Föreningen Fightcenter Hilti Uppsala
Har på senare år etablerat fler fina idrottare på yttersta nivå. Det klarast lysande exemplet är givetvis Sophia Nordenö, men föreningen förfogar över så mycket mer – kompetenta ledare, drivna idrottare utspridda på flera förbundsidrotter och har ett spännande tränings- och tävlingskoncept.

Haga Kampsportsförening (Allstar)
Har på kort tid etablerat sig som kanske Sveriges ledande MMA-förening för den yttersta eliten. Förfogar över en hiskelig kompetens när det gäller såväl idrottare som ledare och är bland annat klubben bakom Alexander Gustafssons sanslösa karriär. Har en viss Andreas Michael som ledare, som bland annat vann Årets ledare ifjol.

Iyasaka Aikido Klubb
En av förbundets största föreningar med ett ideligen innovativt tankesätt. Iyasaka tränar barn, tränar pensionärer, tränar strokepatienter. Men Iyasaka har flertalet av svensk aikidos största namn också, bland annat Sten Frödin och den färgstarke ledaren Urban Aldenklint.

Tip Muay Thai IF
En thaiboxningsförening framförallt känd för sitt enorma sociala engagemang där ledaren Pernilla Johansson ligger bakom initiativet Frysbox. Men Tip Muay Thai är också en klubb med framgångar på SM-nivå. En kampsportsklubb med ett modernt och fint tankesätt.

För biljetter till Kampsportsgalan, det är bara några få dagar kvar av försäljningstiden, följ denna länk.

2
8
10