Fem ynka biljetter kvar till Kampsportsgalan


Två veckor kvar till Kampsportsgalan på Berns och det blir utsåld salong. Det återstår endast fem biljetter kvar till försäljning.
   – Det har varit ett enormt intresse för Kampsportsgalan i år. Jag uppmanar verkligen alla som fortfarande vill gå att snabbt ta sig in på ticnet, säger SB&K:s informatör Jonathan Broberg till budokampsport.se.

Här är biljettlänken.

6 mars 2014  |  Jonathan Broberg


Två veckor kvar till Kampsportsgalan på Berns och det blir utsåld salong. Det återstår endast fem biljetter kvar till försäljning.
   – Det har varit ett enormt intresse för Kampsportsgalan i år. Jag uppmanar verkligen alla som fortfarande vill gå att snabbt ta sig in på ticnet, säger SB&K:s informatör Jonathan Broberg till budokampsport.se.

Här är biljettlänken.

0
0
0