Noppe Lewenhaupt och Anders Timell klara för Kampsportsgalan


Mediapersonligheten Anders Timell och Noppe Lewenhaupt, som båda testat på kampsport, är klara som prisutdelare vid Kampsportsgalan den 22:a mars på Berns. De kommer tillsammans att dela ut priset ”Årets genombrott”.
   – Vi har ju både sportat och kampsportat en hel del under åren. Nu för tiden tränar vi mest kramrate med alla våra trevliga gäster, säger de båda.

11 mars 2014  |  Jonathan Broberg


Mediapersonligheten Anders Timell och Noppe Lewenhaupt, som båda testat på kampsport, är klara som prisutdelare vid Kampsportsgalan den 22:a mars på Berns. De kommer tillsammans att dela ut priset ”Årets genombrott”.
   – Vi har ju både sportat och kampsportat en hel del under åren. Nu för tiden tränar vi mest kramrate med alla våra trevliga gäster, säger de båda.

Foto: Jonathan Broberg

0
0
0