De nominerade – Årets ledare


Vi fortsätter nedräkningen inför Kampsportsgalan genom att kika närmare på kategorin Årets ledare.

20 mars 2014  |  Jonathan Broberg


Vi fortsätter nedräkningen inför Kampsportsgalan genom att kika närmare på kategorin Årets ledare.

Rob Haans, ju jutsu
Faktum är att svensk ju jutsus nya fräscha ungdomliga generation var på väg fram redan innan Haans tillträdde som landslagscoach. Men den enormt kompetente holländaren har förädlat talangerna till färdiga världsstjärnor och det är ingen tillfällighet att ju jutsu plötsligt seglat upp som en av de medaljrikaste idrotterna inom förbundet – under Haans ledning.

Martin Janson, BJJ
Mannen som ligger bakom svensk brasiliansk ju jutsus största inhemska tävling. Men bakom det är Janson en formidabel klubbledare, en oerhört uppskattad coach och en varm personlighet som väldigt många tyr sig till. En väldigt gedigen och komplett kampsportsledare.

Pernilla Johansson, thaiboxning
Är väldigt uppskattad ledare för Tip Muay thai IF i Stockholm. Men är framför allt drivande kring det sociala projektet Frysbox som hon är initiativtagare till. Ett projekt som belönas vida och brett och lovordas av världen även utanför kampsporten. Johannsons drivkraft och hennes engagemang sätter väldigt mycket fingret på vad det vi alla sympatiserar med epitetet kampsport.

Robert Sundel, MMA
Klubbledare för Frontier MMA i Rosengård som är en eldsjäl utöver det vanliga. Har ett fint sätt som går hem både inom höga kretsar och på mattan. Sundell har också fingret med i en MMA-gala i Rosengård som arrangeras då och då, med lika stor social koppling som idrottslig.
 

0
0
0