Fler svenskmatcher imorgon klara efter kvällens lottning

Det blir sju matcher med svenskt deltagande under VM imorgon. Tidigare har vi presenterat tre herrmatcher, nu står det klart fyra i damklassen har fått match också. Det handlar om Johanna Rydberg, Sabina Landén Mårtensson, Isa Tidblad och Jennifer Österlin.

2 maj 2014  |  Jonathan Broberg

Det blir sju matcher med svenskt deltagande under VM imorgon. Tidigare har vi presenterat tre herrmatcher, nu står det klart fyra i damklassen har fått match också. Det handlar om Johanna Rydberg, Sabina Landén Mårtensson, Isa Tidblad och Jennifer Österlin.

Lottningarna för VM i thaiboxning är nu helt klara. Och under morgondagen lokal tid vid 14.00 startar matcherna. Sju svenskar kommer att gå match under morgondagen, tre av de är herrmatcher och så har fyra matcher i damklass blivit klara.

Johanna Rydberg möter i -51kg Nyrjame Djedidi från Frankrike. Sabina Landén Mårtensson stöter på australiensiskt motstånd i Melina Grace. Debutanten i landslaget Isa Tidblad ska ta sig an Tracy Lockwood från Nya Zeeland och regerande världsmästarinnan Jennifer Österlin ska försöka besegra kanadensiskan Kelsey Andries.

Text: Jonathan Broberg

2
8
10