Uppvisningsmatch i thaiboxning under Kampsportsfestivalen – Tjejkampen imorgon


Den tilltänkta stormatchen i thaiboxning i A-klass fulla regler mellan Jennifer Österlin och Sanja Trbojevic blev tyvärr inställd. Istället ställer Therese Gunnarsson och Latifah Soliman upp i en uppvisningsmatch under kvällsgalan imorgon.

29 augusti 2014  |  Jonathan Broberg


Den tilltänkta stormatchen i thaiboxning i A-klass fulla regler mellan Jennifer Österlin och Sanja Trbojevic blev tyvärr inställd. Istället ställer Therese Gunnarsson och Latifah Soliman upp i en uppvisningsmatch under kvällsgalan imorgon.

Kvällsgalan inleds klockan 19.00 i Eriksdalshallen i morgon och thaiboxningen är preliminärt inbokat till 21.05.

Här finns fullständigt schema för Kampsportsfestivalen – Tjejkampen.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10