Aftonbladet släpper 100-sidor stor bilaga inför UFC

Precis som när det vankas VM i fotboll, eller en ny SHL-säsong i hockey, kommer Aftonbladet att släppa en bilaga enbart om MMA. Det skriver tidningens kampsportsjournalist Petter Öhrling i Fighterbloggen på Aftonbladet.

10 september 2014  |  Jonathan Broberg

Precis som när det vankas VM i fotboll, eller en ny SHL-säsong i hockey, kommer Aftonbladet att släppa en bilaga enbart om MMA. Det skriver tidningens kampsportsjournalist Petter Öhrling i Fighterbloggen på Aftonbladet.

”Jag har nöjet att avslöja att Sportbladet kommer att släppa en 100 sidor tjock MMA-bibel inför UFC-galan i Stockholm. Ni vet sådär som vi brukar göra inför OS, fotbolls-VM och andra stora idrottshändelser”, skriver han.

Här ser ni hela blogginlägget.

Text: Jonathan Broberg

2
8
10