Isa om nomineringen till Jerringpriset: ”Helt galet”


Idag släpptes nomineringarna till Radiosportens Jerringpriset och för första gången någonsin har en kampsportare blivit nominerad. Isa Tidblad Keskikangas vann både VM- och EM-guld under året, något som Radiosporten värdesätter som en av Sveriges främsta idrottsliga prestationer under året.
   – Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är otroligt och helt galet, säger en närmast chockad Tidblad Keskikangas till budokampsport.se.

26 november 2014  |  Jonathan Broberg


Idag släpptes nomineringarna till Radiosportens Jerringpriset och för första gången någonsin har en kampsportare blivit nominerad. Isa Tidblad Keskikangas vann både VM- och EM-guld under året, något som Radiosporten värdesätter som en av Sveriges främsta idrottsliga prestationer under året.
   – Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det är otroligt och helt galet, säger en närmast chockad Tidblad Keskikangas till budokampsport.se.


13 kandidater till Jerringpriset släpptes idag. Bland de märks Zlatan Ibrahimovic, Charlotte Kalla och Isa Tidblad Keskikangas.

Thaiboxaren är svensk budo och kampsports första nominering till priset någonsin.
   – Det är svårt att förstå. Även när ni gick ut i media och kritiserade Idrottsgalan hade jag svårt att ta till mig att jag var tilltänkt. Det är så klart jättekul, men jag kommer nog inte riktigt förstå innebörden av detta på ett bra tag.

“Det har gått bra i år”
Under året vann Isa Tidblad Keskikangas VM-guld och EM-guld i thaiboxning och det har inte undgått jyrun för Jerringpriset.
   – Det har gått bra i år och i helgen vann jag NM (Nordiska Mästerskapen) så det var skönt att känna att formen fortfarande sitter i. Nu ska jag ta det lite lugnt, njuta av lite ledighet från träningen och sedan startar jag upp satsningen mot SM i januari.

In och rösta på Isa till Jerringpriset. 

Text och foto: Jonathan Broberg 

2
8
10