Breddläger i thaiboxning på Bosön


Svenska Budo & Kampsportsförbundet i samarbete med Svenska Thaiboxningsförbundet genomförde i helgen det första breddlägret för unga thaiboxare. Över 30 unga thaiboxare kom till Bosön under helgen och grillades av bland andra Europamästarinnan Sofia Olofsson och legenderna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson.

9 februari 2015  |  Jonathan Broberg


Svenska Budo & Kampsportsförbundet i samarbete med Svenska Thaiboxningsförbundet genomförde i helgen det första breddlägret för unga thaiboxare. Över 30 unga thaiboxare kom till Bosön under helgen och grillades av bland andra Europamästarinnan Sofia Olofsson och legenderna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson.

Tanken med lägret är att få unga thaiboxare samman samt att ge dessa en liten inblick i vad som krävs för att bli en riktigt bra thaiboxare.

Dessutom hade Thaiboxningsgymnasiet i Varberg vissa uttagningar under lägret också.

Text och foto: Jonathan Broberg

0
0
0