Presentation inför Kampsportsgalan: Isa Tidblad Keskikangas

5 mars 2015  |  Jonathan Broberg


Isa Tidblad Keskikangas hade ett fantastiskt 2014. Thaiboxaren vann allt hon ställde upp i, och det vill inte säga lite: VM-guld, EM-guld, NM-guld och dessutom blev hon nominerad, som första kampsportare någonsin, till Radiosportens Jerringpriset.

Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm den 28:e mars är Tidblad Keskikangas nominerad i fem kategorier: Årets kampsportare, Årets mästarinna, Årets genombrott, Årets förebild och Folkets Pris – Guldtsuban.

Så här säger hon själv om nomineringarna inför galan.
   – Det känns väldigt roligt och hedrande att vara nominerad i så många kategorier. Och att jag tillsammans med min klubb TIP Muay Thai och min tränare Pernilla Johansson är nominerad till sju av åtta möjliga kategorier är helt galet. Det är kul att få en bekräftelse på att det vi gör på TIP och VBC är rätt och ger resultat som uppmärksammas.

En andra röst om Isa:
”Jag hade förmånen att få vara på plats i Malaysia när Isa vann sitt VM-guld. Det var en otrolig upplevelse, och på det sätt som hon tog sig igenom VM-turneringen (där hon tävlade i två viktklasser över sin egen) var enastående. Under året har jag och Isa haft en hel del kontakt och det är en oerhört ambitiös thaiboxare som alltid är trevlig och glad. Att hon dessutom jobbar med ungdomar samtidigt som hon studerar accentuerar bara vilken människa det rör sig om, bakom alla dessa guldmedaljer.” //Jonathan Broberg, informatör på Svenska budo & Kampsportsförbundet
 

2
8
10