Presentation inför Kampsportsgalan: Pernilla Johansson

24 mars 2015  |  Jonathan Broberg


Den forna världsmästaren i thaiboxning har haft en minst lika imponerande ledarkarriär som aktiv. Pernilla kombinerar humor med ett stort hjärta och är drivkraften bakom det lyckade projektet Frysbox och Tip Muaythai. Dessutom var Isa Tidblad Keskikangas Johanssons första elev.  

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm på lördag är Pernilla Johansson nominerad i kategorin Årets ledare.

Så här säger hon själv om nomineringen inför galan.
   – Mycket hedervärt att bli nominerad i år igen. Jätteroligt att det jag gör uppskattas, det ger massa inspiration och motivation att fortsätta. Tack de som nominerat mig och tror på mig, det betyder mycket. Ser fram mot en trevlig galakväll med alla klubbkamrater och kampsportare från hela landet.

En andra röst om Pernilla:
”Jag kan verkligen förstå varför Pernilla Johansson blivit en så omtyckt ledare och kampsportspersonlighet. Hon har alltid en ömsint sida där hon verkar sätta stor vikt vid att låta andra växa. Pernillas ledarstil går ut på att få folk att trivas, och nog trivs folk i Pernillas närvaro alltid. Att dessutom vara så allround i ledarskapet som Pernilla (coach med ackurates, drivande i sociala projekt och en fin klubbledare) är inte så vanligt förekommande. Jag är stolt över att en ledare likt henne tillhör vårt förbund.”  //Jonathan Broberg, informatör, Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Foto: Hamid Ershad Sarabi

2
8
10