Presentation inför Kampsportsgalan: Alexander Gustafsson

27 mars 2015  |  Jonathan Broberg


Efter den stenhårda titelmatchen mot Jon Jones förväntade sig många ett sprakande 2014 från ”The Mauler”. Det började lysande med en stark seger i London mot lurige britten Jimi Manuwa, men där stannade tyvärr tävlingsåret och Alex fick ägna stora delar av 2014 med rehabilitering.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Alexander Gustafsson nominerad i kategorierna Årets förebild, Årets kampsportare och Folkets pris – guldtsuban.

En extra röst om The Mauler:
”Det blev kanske inte det där dunderåret som många såg framför sig efter den fullständigt elektriska titelmatchen mot Jon Jones. Men Alex började året på bästa sätt och fick 3000 svenskar att vallfärda till London för mötet med Manuwa. Alexander Gustafsson är en stor anledning till att många ungdomar söker sig till kampsportsklubbar runt om i landet, och trots att hans stjärnstatus bara ökar står Alex stadigt med fötterna på jorden.” //Jonathan Broberg, informatör, Svenska Budo & Kampsportsförbundet

2
8
10