Presentation inför Kampsportsgalan: Kenneth Hammarström

27 mars 2015  |  Jonathan Broberg


”Kenta” Hammarström är en av Sveriges mest innovativa och kompetenta BJJ-ledare och är också urkraften bakom storklubben Prana BJJ i Stockholm. Klubben ligger i framkant både vad gäller tävling och i sociala aspekter, och Kenta är givetvis en av de bärande ledarna.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Kenta Hammarström nominerad i kategorin Årets ledare.

En extra röst om Kenta:
”Det är ingen ledare som stort och brett ska tala om för hela omvärlden hur duktig han är. Kenta Hammarström trivs bäst med att leda i hjärtat av verksamheten, ute på mattan  – och det gör han bättre än de flesta. Många duktiga kampsportare har tagit lärdom från Kenta, som fortfarande, 2014, är en av landets allra främsta kampsportsledare.” //Jonathan Broberg, informatör, Svenska Budo & Kampsportsförbundet

2
8
10