Jujutsu-profiler väljs in i Hall of fame

24 juni 2015  |  Jonathan Broberg


Martin Ingholt och Isabelle Sarfati har valts in i jujutsuns Hall of fame. Båda har varit utövare på högsta nivå och flera gånger representerat landslaget, och när de egna karriärerna lades åt sidan har båda två nått framgångar som ansvariga för landslaget. Isabelle Sarfati är fortfarande ansvarig för duolandslaget.
   – Det är givetvis väldigt roligt att bli uppmärksammad på detta sätt, säger Martin Ingholt till budokampsport.se.

Martin Ingholt och Isabelle Sarfati har valts in i jujutsuns Hall of fame. Där tar de plats med andra storheter som bland andra Kurt Durewall och Ingemar Sköld.
   – Det är givetvis väldigt roligt att bli uppmärksammad på detta sätt. Att få en plats i Hall of Fame där flera av de allra största ju-jutsuprofilerna finns med känns väldigt hedrande. Jag tycker nog ändå att det är ännu roligare att flera av de som tävlade under min tid i landslagsledningen har tagit plats i Hall of Fame för sina fantastiska prestationer, säger Ingholt.

Isabelle Sarfati blir den åttonde kvinnan att ta plats i finrummet.
   – Det känns väldigt bra. Jujutsun har gett mig sinnesro att förstå det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Text: Jonathan Broberg

2
8
10