Caroline Ek klar för Mästarnas Mästare

17 augusti 2015  |  Jonathan Broberg


Idag blev det officiellt. Kickboxaren Caroline Ek blir den första idrottare från SB&K att deltaga i SVT:s Mästarnas Mästare. Ek, som var den första svensk att vinna Wako Pro-titel i kickboxning, kommer att ställas mot bland andra Peter Forsberg, Jörgen Persson, Björn Ferry och Hanna Marklund.
   – Det känns lite overkligt och samtidigt väldigt roligt, säger hon till budokampsport.se.

Svensk kickboxnings kanske största namn på damsidan någonsin Caroline Ek är klart för SVT:s Mästarnas Mästare.

Ek, som inte längre tävlar i kickboxning, ställs mot andra idrottsprofiler vars karriärer lagts åt sidan, och det är inte vilka som helst. Klara för programet är bland andra hockeylegenden Peter Forsberg och pingisstjärnan Jörgen Persson.
   – Risken är att man får lite tunghäfta. Det ska bli väldigt roligt. Jag tror jag kan ha en bra chans i programmet, jag har en vinnarskalle och har dessutom hållit igång under tiden. Så jag är i ganska god form.

Mästarnas Mästare kommer att sändas i vår.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
8
10