Kickboxningen strukturerar om landslaget – Magnus Segerberg ny förbundskapten

15 december 2015  |  Jonathan Broberg

Det blir en lite ny organisationsstruktur runt landslaget i kickboxning. De nuvarande förbundskaptensposterna kommer att försvinna och istället formas en ensam förbundskaptensroll. Och denna roll kommer Magnus Segerberg, tidigare landslagsansvarig, att få.
  

”Nuvarande landslagsansvarig Magnus Segerberg kommer att få en ny roll kallad headcoach vilket innebär att han får huvudansvaret för alla discipliner som Svenska kickboxningslandslaget representerar, där tanken är att headcoach ska kunna ta med sig en eller flera coacher vid behov, detta kommer helt och hållet att styras av hur många fighters som representerar Svenska landslaget, dock är det headcoach som har huvudansvaret för coachning mm på dom uppdrag som landslaget deltar på”, skriver Svenska Kickboxningsförbundet på sin facebooksida.

2
8
10