Ny hemsida till budokampsport.se på väg

27 april 2016  |  Jonathan Broberg

Svenska Budo & Kampsportsförbundets hemsida, budokampsport.se, har de senaste åren fått mycket beröm från medlemmar, media och andra intressenter. Men tekniken bakom hemsidan är föråldrad och förbundet har därför beslutat att bygga en helt ny.
   – Den befintliga hemsidan har snart tio år på nacken och saknar många av de funktioner som besökare förväntar sig idag, säger ordförande August Wallén till budokampsport.se.

Budokampsport.se har de senaste åren vuxit i antal besökare och hemsidan får ofta beröm för sitt innehåll.

Men tekniken bakom hemsidan är föråldrad vilket har fått styrelsen att fatta beslut om en helt ny sajt. Den nya budokampsport.se förväntas vara klar och i skarpt läge till i början av hösten.
   – Förbundets hemsida är på många sätt den viktigaste kommunikationskanalen med såväl våra medlemmar som med media och allmänhet. Den befintliga hemsidan har snart tio år på nacken och saknar många av de funktioner som besökare förväntar sig idag. Därför har styrelsen fattat beslut om att bygga en ny från grunden istället för att uppdatera den gamla. Förhoppningsvis kommer den att vara helt klar inför säsongstarten i augusti.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Hamid Ershad Sarabi
 

2
8
10