Therese inför kvällens stormatch: ”Nervöst och laddat”

24 juni 2016  |  Jonathan Broberg

I kväll, uppskattningsvis någon gång mellan 20.00 och 21.00, går Therese Gunnarsson sin titelförsvarsmatch i Monaco mot fransyskan Anissa Meksen. Och med bara timmar kvar till matchen har budokampsport.se fått ett par kommentarer av Gunnarsson.
   – Det är nervöst och laddat, säger hon till budokampsport.se.

Det är timmar kvar till stormatchen i kickboxning om Wako Pro-titeln mellan Therese Gunnarsson och Anissa Meksen.

Matchen går i Monaco och beräknas starta någon gång mellan 20.00 och 21.00 svensk tid.

Gunnarsson kom till Monaco i onsdags och har hunnit med att skaffa sig en liten uppfattning om staden.
   – Monaco är jättefint men det är kanske inte ett ställe där jag skulle bosätta mig precis, för mycket yta, status och materiellt som värdesätts.

Med sig till Monaco har Gunnarsson sina föräldrar och vänner. De kommer naturligtvis heja fram Gunnarsson.
   – Jag förväntar mig det stöd de alltid ger mig och att de finns där för mig i med och motgång vilket jag vet att de gör. De är glada för min skull att jag får vara med om något sånt här stort i min kampsportskarriär.

Och de sista orden innan matchen i kväll är.
   – Det är nervöst och laddat

Text: Joanthan Broberg
Foto: privat

2
8
10