Janni Larsson klar för Mästarnas Mästare – “är min mammas favoritprogram”

3 augusti 2016  |  Tony Svensson


För bara några minuter sedan offentliggjordes några av namnen till årets säsong av SVT:s Mästarnas Mästare. Även i årets upplaga blir det kampsportsrepresentation. BJJ-stjärnan Janni Larsson är klar för programmet.
   – Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det känns väldigt stort, säger hon till budpkampsport.se.

Ifjol kom Caroline Ek på andra plats i Mästarnas Mästare. Den nya säsongen visas i vinter. Och med i programmet är alltså Janni Larsson, BJJ- och jujutsustjärnan som vunnit VM-guld i både BJJ och jujutsu.
   – Att jag kom med kan ha att göra med att kampsport får synas mer och mer. Jag tror det.
   – Mästarnas Mästare är min mammas favoritprogram och att hon kommer att få se mig i nästa säsong, det är en härlig men lite märklig känsla.

Foto: Jonathan Broberg (Janni Larsson får en kram av tränare Paul Persson efter att ha vunnit VM-guld i jujutsu i Paris)

51
43
52