Foto: Matilda Ritzén

“Att se mitt namn bland alla stjärnor är stort”

På lördag är det dags för Kampsportsgalan. Med SM-, EM-, och VM-guld i thaiboxning 2016 hade Bea Malecki ett starkt fjolår och hon är nominerad i två kategorier på lördag: Årets genombrott och Folkets Pris- guldstuban.
– Det känns så klart jättebra, säger hon till budokampsport.se.

20 mars 2017  |  Jonathan Broberg

Bea medger samtidigt att det är något extra speciellt att bli nominerad till galan.
– Ändå sedan jag började med thaiboxning har det varit ett mål för mig att bli nominerad. Nu är jag det, och det känns så klart jättebra. Svensk kampsport är sjukt grym, och att se mitt namn bland alla stjärnor är stort.

Kampsportsgalan kommer att streamas via budokampsport.se och kampsportsgalan.nu till en kostnad av 99 kronor. Länk till streamen kommer ut under veckan.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Matilda Ritzén

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4