SB&K stärker upp kommunikationen

För drygt en vecka sedan startades Kampsportspodden. Nu kommer nästa kommunikativa satsning av SB&K. Annie Bondefelt anställs som informationsassistent.
– Det ska bli otroligt kul att få bli en del av det duktiga teamet på kansliet och att arbeta inom idrottsrörelsen, säger hon till budokampsport.se.

9 maj 2017  |  Jonathan Broberg

Svenska Budo & Kampsportsförbundet fortsätter att satsa framåt också när det gäller kommunikation.

Nu är det klart att Annie Bondefelt anställs på kansliet som informationsassistent.
– I min roll kommer jag främst fokusera på den digitala och sociala kommunikationen. Jag kommer även fungera som ett understöd till Jonathan i det dagliga kommunikations- och informationsarbetet.

Annie, vad hoppas du kunna bidra med?
– Utifrån mina tidigare erfarenheter av marknadsföring och PR i kommersiella och ideella sammanhang hoppas jag kunna synliggöra budo- och kampsporterna ytterligare i press och hos nuvarande och potentiella medlemmar via sociala medier. Jag hoppas även få möjligheten att belysa och utveckla förbundets gedigna arbete med mångfald, jämställdhet och ungdomsverksamhet.

Hur känns det att dra igång arbetet redan på måndag?
– Det ska bli otroligt kul att få bli en del av det duktiga teamet på kansliet och att arbeta inom idrottsrörelsen. Eftersom jag själv tränat och tävlat i kampsport känns det extra roligt att nu få möjligheten att arbeta för att fler ska upptäcka våra idrotter och den glädje de medför.

Så här säger informatör Jonathan Broberg om nyförvärvet.
– Vi kommer att ha stor nytta av Annies kunskaper och hennes driv. Det ska bli jättekul att få henne till oss. Vår kommunikation har växt otroligt på några år och jag kan sannerligen intyga att behovet av hjälp är stort. Sedan, för egen del, ska det bli kul att ha någon att bolla idéer med på mer daglig basis.

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4