Martin Ingholt ny landslagscoach i Ne Wasa

13 juli 2017  |  Annie Bondefelt

I september tillträder Martin Ingholt som ny landslagscoach för ju jutsuns Ne Wasa-lag. Martin är till vardags instruktör på Nybro Kampsportscenter och har en gång tidigare haft rollen som landslagscoach mellan 2005-2010, den gången med stora framgångar.

– De (läs landslagsledningen) har under en längre period velat att jag skulle ansluta. Det har funnits en dialog mellan mig och förbundet samtidigt som jag diskuterat frågan med min familj, säger Martin Ingholt till nybro24.se

Martin kommer ansvara både för seniorer och juniorer och fokus ligger på att bygga upp ett starkt lag till det stundande VM på hemmaplan 2018 i Malmö.

– Martin är en önskekandidat för landslagsledningen och vi är mycket nöjd att han ha tackat ja, säger Michael Kuntz till budokampsport.se.

 

Text: Annie Bondefelt
Foto: Emil Gustafsson

3
3
4