Fia Reisek vann VM-guld

9 september 2017  |  Annie Carriage

Under helgen pågår VM i armbrytning i Budapest och idag vann den meriterade svenskan Fia Reisek VM-guld när hon besegrade Olga Shlizhevskaya från Kazakhstan. Fia har även chans till medalj imorgon då tävlingarna med höger arm hålls.

Det går rysningar i kroppen just nu och det känns otroligt skönt! Ska njuta av känslan en stund till innan det är dags att börja ladda om inför höger i morgon, säger Fia till budokampsport.se

Sverige och Viktoria Karlsson tog även ett VM-silver i 60-kilosklassen, detta efter att svenskan besegrat ungerska Henrietta Barzso på hemmaplan i semifinalen. I finalen mötte Viktoria ryska Ekaterina Afonina som gått obesegrad genom turneringen och som även vann matchen om guldet.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jimmy Cebula

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4