Domingos Kiesse känner sig mentalt stark inför VM

13 september 2017  |  Annie Bondefelt

Landslaget i sanda håller på att förbereda sig inför kommande världsmästerskap i Ryssland i slutet på september. Många debutanter finns med i truppen med en av de mer erfarna är 31-åriga Domingos Kiesse från Combat Academy IF Täby.  

Trots ett redan tufft träningsschema är framtidens fokus tydligt och han känner sig stärkt av förra årets EM-guld i Moskva. Han har ett stort självförtroende och ett målinriktat driv.

Tycker att det är kul att vara med i landslaget, jag tror på mig själv och tränad för att aldrig ger upp. Sen EM-guldet har jag blivit mental bättre och jag har jobbat mycket med mitt stående eftersom det är min starkaste styrka. Ge aldrig upp och keep moving forward, säger Domingos för budokampsport.se

Utanför match är jag din vän och din kock men mitt fokus är alltid muay thai och MMA, avslutar Dominigos intervjun.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Privat

30
19
26