Hermansson och Ringblom om matchen

Idag släppte Superior Challenge matchen mellan Malin Hermansson och Gabriella Ringblom. Två tjejer med fina meriter, men två tjejer som också kommer att göra proffsdebut.
– Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om hennes meriter, säger Malin Hermansson till budokampsport.se syftandes till Ringbloms meritförteckning.

15 september 2017  |  Jonathan Broberg

Det är en på förhand väldigt kittlande matchning mellan Gabriella Ringblom och Malin Hermansson som Superior Challenge idag kommunicerade ut.

Ringblom, med mängder av internationella meriter på amatörnivå (däribland två VM-guld), och Hermansson med sin fina boxningskarriär i grunden ger tyngd till en efterlängtad proffsdebut för dem båda.
– Jag är sjukt taggad. Jag har väntat på att köra i Superiorburen sedan jag började min MMA-karriär, säger Ringblom, och fortsätter.
– Nu känns som perfekt tillfälle och jag längtar efter att gå upp och representera kvinnlig MMA den 2 december.

Malin Hermansson är också förväntansfull inför den heta matchen.
– Jag kan bara säga att jag är så redo. Visst, hon har vunnit en del. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om hennes meriter. Det ska bli kul att möta Gabriella och även om jag har min boxning har jag också fler verktyg än det att plocka fram.

Foto: Superior Challenge

Text: Jonathan Broberg
Foto: Superior Challenge

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4