Michel Ersoy möter brasilianaren Diego Nunes

27 oktober 2017  |  Annie Carriage

Superior Challenge 16 börjar närma sig, den 2:a december är det återigen dags för galan i Eriksdalshallen i Stockholm. Där ställs 27-årige Michel Ersoy hemmahörande på Allstars Kampsportsförening mot organisationens regerande fjäderviktsmästare Diego Nunes från Brasilien. Nunes har erfarenhet från både Bellator och UFC och har gått 27 proffsmatcher och vann Superiors-titeln mot Joachim Hansen under Superior Challenge 11. Senast har 34-åringen dock en förlust i bagaget mot ryssen Rasul Mirzaev medan Ersoy går in med en vinst mot Fabien Gallinaro från Frankrike.

Superior Group Internationals grundare Babak Ashti ser en spännande match framför sig.

– “Diego är en fighter i världsklass som är farlig i alla situationer och har stor erfarenhet. Michel är en ung och hungrig fighter som har dolda talanger och som har väntat på den här möjligheten länge. Det kommer bli en match där allt kan hända“.

 

Text: Annie Bondefelt
Foto: Superior Challenge Group

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4