Simon Sköld möter Kim Tinghaugen

2 november 2017  |  Annie Carriage

Simon Sköld kommer möta norrmannen Kim Tinghaugen den 2:a december under Superior Challenge i Eriksdalshallen.

Norrmannen blev proffs 2012 och har mött tufft motstånd och går in med stort självförtroenden i matchen mot Sköld. Tinghaugen kommer gå match mot en av Sveriges mest uppmärksammade MMA-fighter ”The Gentleman”, en fighter med en bred repertoar som han hoppas visa upp på hemmaplan.

Simon Sköld, professionell MMA-fighter:
Det känns riktigt bra. Mitt game har utvecklats ytterligare och jag känner att jag blir bättre och bättre. Jag kommer gå på avslut, oavsett om det är i striking eller på marken. Jag är redo för min sjätte raka seger.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:
Jag är jättenyfiken på att se hur Simon har utvecklats denna gång och vilka uppgraderingar han gjort i sin fightingstil!! Kim är en tuffing och supertaggad inför mötet vilket gör matchen till ett intressant nordiskt möte.

 

Text: Annie Bondefelt
Foto: Superior Challenge Group

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4