Anton Wall förlorade kvartsfinalen

8 november 2017  |  Annie Carriage

Anton Wall föll i kvartsfinalen mot hemmafightern.

Anton Wall klev in i turneringen under gårdagens match mot Ante Buzov från Kroatien, svensken gick ut med en trygghet och ett självförtroende man sällan ser hos en 18-åring. Idag var det dags för Wall att gå semifinal mot den ungerska hemmafightern Peter Daniel Zsarko på SYMA Arena i Budapest. Ungraren startade första ronden mycket intensivt men Wall svarade och Zsarkos kondition verkade vackla, men ungraren fick in en slagkombination och domaren tillkallade läkaren som sedan valde att bryta matchen. Ett lite snöpligt slut för den unga svensken som såg ut att  vara i fin form med snäppet vassare kondition än ungraren.

Kvar i turnering är nu Zina Djelassi och Marcus Johansson som bägge går semifinal under de närmaste dagarna. Exakt tidpunkt uppdateras här vid besked.

 

Text & foto: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4