Oliver Axelsson föll mot serb

8 november 2017  |  Annie Carriage

Oliver Axelsson mötte i sin första match Milos Keljanovic från Serbien.

Idag var det dags för Oliver Axelsson att gå sin första match i VM-turneringen, i ringen fick han möta Milos Keljanovic från Serbien. Åttondelsfinalen i -71 kg blev tuff, två tekniska fighters möttes och den första ronden var mycket jämn. Axelsson hade en tight guard och visade prov på fina lowkicks, poängen gick fram och tillbaka under hela ronden men slutade till sist 1-0 till serben. I den andra ronden var tempot högre och med mycket boxning och fina slag- och sparkkombinationer. Serben hade hårt tryck bakom framförallt sina sparkar vilket också var det som gjorde att vinsten till slut landade hos Serbien.

Text & foto: Annie Bondefelt

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4