Flera svenskar klara för VM-final

16 november 2017  |  Annie Carriage

Anna Astvik vann sin semifinal mot Ayan Tursyn från Kazakstan efter enhälligt domarbeslut. Astvik är nu vidare till final mot Hannah Dawson från Nya Zeeland.

Jag hade verkligen byggt upp min motståndare som odödlig, men efter första ronden kände jag mig ganska trygg. Vi hade lagt upp en gameplan som jag följde hela vägen så det kändes tryggt. Nästa möte blir en nyzeeländska som jag inte vet nått om än, men hoppas vi kan göra en smart gameplan där också, säger Anna till budokampsport.se

Även Serdar Altas vann sin match mot Hussein Abdulla från Bahrain liksom Khaled Laallam vann sin match mot Christian Leroy Ducan från Storbritannien och svenskarna är nu i VM-final. Irman Smajic vann sin match genom submission mot Cameron Dempsey från Australien men tyvärr förlorade Anton Turkalj mot Pavel Pahomenko från Vitryssland.

Finalerna kommer att se ut som följande.

Anna Astvik mot Hannah Dawson (Nya Zeeland)
Serdar Altas mot Yernaz Mussabek (Kazakstan)
Khaled Laallam mot Bjorn Lukas Haraldsson (Island)
Irman Smajic mot Lev Vins (Kazakstan)

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg/arkiv

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4