Emad Omran i final

21 januari 2018  |  Annie Carriage

I semifinalen mötte Emad Leonardo Benedito och det var Emads första match under mästerskapet som gick tiden ut, nu är han redo att möta Levi Jones-Leary i EM-finalen.

Madeleine Håkansson klev in i sin kvartsfinal med positiv energi men det räckte tyvärr inte hela vägen denna gång.

Formen känns helt ok, har förberett mig på samma sätt som jag brukar med mer specifik träning någon månad inför tävlingen. Jag har en bra guard som jag kan göra mycket ifrån, som svep och submissions, sa Medeleine innan matchen.

Kvartsfinalen mot Gabriela Meireks blev dock hård där bägge sökte guardposition och Madeleine försökte med benlås kring motståndarens hals, Meireks kontrade med att från stående position kasta sig mot Madeleines ben och det blev en tuff kamp matchen igenom. Denna gång räckte det tyvärr inte hela vägen och Madeleine fick se sig besegrad.

Även Martina Gramenius är ute ur turneringen efter att ha mött Thamara Ferreira i kvartsfinal. Martina tar snabbt guardpositionen och försökte hitta öppningar och länge stod matchen och vägde men till blev det förlust för Sverige.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Sofia Arnbom

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4