Emad Omran tog EM-silver

21 januari 2018  |  Annie Bondefelt

Efter fyra matcher i årets EM-turnering, varav två Emad avslutade inom en minut, föll svensken i den femte matchen som var finalen.

Precis som tidigare matcher var det en smidig, taktisk och kvicktänkt idrottare som tog sig an Levi Jones-Leary från Australien. I inledningen sökte bägge guardposition men det var Jones-Leary som till slut hamnade med ryggen på mattan, bägge var lite avvaktande och Emad försökte finta, efter några försök lyckades han också ta guardposition som han önskade. Emad gjorde fortsatta försök att få till lås men Jones-Leary lyckades krångla sig ur greppen och efter ytterligare en stunds passivitet tog australiensaren tillbaka guardpositionen i slutminuten. En jämn kamp på mattan i finalen men till slut fick Emad se sig besegrad av den 20-årige Levi.

Det känns ok men han var bättre idag, kommenterar Emad direkt efter matchen slut.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Sofia Arnbom

0
0
0