Camilla Danielsson kliver in i sitt fjärde SM

15 februari 2018  |  Annie Bondefelt

Nästa vecka är det dags för SM i thaiboxning i skånska Lomma. En av de som kommer kliva in i ringen är 28-åriga Camilla Danielsson från Stockholm.
– “Går in med en bra känsla, ska bli kul!”

Camilla Danielsson gör sitt fjärde SM i thaiboxning under slutet av nästa vecka, sen tidigare har hon två SM-guld och ett SM-silver. Och förberedelserna inför årets mästerskap har gått bra.
– Jag har kunnat äta bra och ändå behållit en bra vikt eftersom jag tränat hårt så det känns stabilt, har också tillbringat två veckor i Thailand där jag fått lite ny inspiration och mycket bra mittshållning, även om ingen tränare kan mäta sig med min tränare Lex här på hemmaplan, säger Camilla till budokampsport.se

Camillas år har i övrigt varit fylld med matcher där hon mött kompetenta motståndare i sin viktklass.
– Jag har haft turen att matcha en del under året som gått och fått möta några av de bästa i världen i min viktklass. Ju mer erfarenhet man får desto bättre blir man generellt sett och jag är väldigt glad över utvecklingen jag gjort under 2017 tack vare min klubb Odenplan Fightgym. De ser till att jag får matcha mycket samt ger mig träning och sparring på en nivå som få andra föreningar kan erbjuda.

Och målsättningen för året är tydligt.
– Mitt mål är att kvala in till landslaget igen så jag kan få följa med till VM i Mexiko och EM i Prag, avslutar Camilla.

Se SM i thaiboxning LIVE här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Benjamin Bayard

2
0
1