Andreas Gardasevic har SM-final i sikte

22 februari 2018  |  Annie Carriage

27-åriga Andreas Gardasevic från Halmstad kliver in i svenska mästerskapen i thaiboxning till helgen. Andreas gjorde en fantastisk landslagsdebut förra året när han tog hem EM-guldet till Sverige. Och helgens SM är bara ett första steg mot årets målsättning.

“Träningen är gjord och nu är det bara de roliga kvar”
– Jag tränar alltid mycket, men just inför matcher så ökar jag i intensitet och fokus, och samma sak inför SM. Uppladdningen inför SM har gått mycket bra, träningen är gjord och nu är det bara de roliga kvar, säger Andreas till budokampsport.se

– Jag hoppas ju självklart att finalen går min väg, på vilket sett spelar mindre roll. Hoppas också på att utvecklas som fighter alltså att jag lär mig något nytt om mig själv eller om thaiboxningen, tillägger Andreas.

Under föregående år har det blivit många matcher och han har inga planer på att sänka tempot. Och förebilderna är många.
– Förra året matchade jag en hel del och tränade väldigt mycket. Men jag blir motiverad av att utmana mig själv, se hur långt jag kan nå med hjälp av hårt arbete. Jag har en hel del förebilder inom kampsport överlag, några få är Ramon Dekker, Artem Vahkitov och Mike Tyson. Alla idrottare som lägger ner kropp och själ på sin sport, som verkligen ger allt är förebilder och ger mig motivation, avslutar Andreas.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4