Superior Challenge firar tio år – med gala på Cirkus

Sveriges största och kanske mest prestigefyllda MMA-gala Superior Challenge firar tio år i år. Och det gör man med en gala på Cirkus på Kungliga Djurgården i Stockholm den 19:e maj. Biljetterna dit släpps redan på fredag.
– Det är helt otroligt att vi har hållit på så här länge. Ingen av oss kunde ana det när vi började arbeta med MMA under 2005. I slutet av 2007 bestämde vi oss för att ge Sverige en professionell MMA-gala med ett internationellt koncept och här är vi idag med den 17:e galan framför oss. Det har varit långt ifrån en dans på rosor men det har varit en fantastisk resa hittills, säger grundaren Babak Ashti i ett pressmeddelande.

22 februari 2018  |  Jonathan Broberg

Matcherna kommer att offentliggöras successivt med en match i taget och Sveriges MMA-elit kommer att ställas mot internationella stjärnor i världens största MMA-bur mitt i Cirkus arena på Djurgården.

Foto: Hamid Ershad Sarabi

Och att galan fyller tio år är något Ashti är stolt över.
– Jag är ödmjukt tacksam för att ha fått möjligheten att arbeta med alla fantastiska människor i Superior teamet, och alla dedikerade idrottsmän som tävlat på galorna. Vi i Superior älskar MMA och vi är privilegierade som kan arbeta med sporten som vi älskar och kunnat göra det under så lång tid. Jag hoppas att jag kan fortsätta med att promota nordisk MMA och nordiska MMA-fighters många år till.
– Det här jubileumsåret är väldigt speciellt för oss och därför har vi valt att lägga galan på Cirkus med anor och traditioner som går tillbaka till slutet av 18-hundratalet. Förutom den lyxiga känslan i arenan har vi väldigt häftiga möjligheter till annorlunda hospitality-lösningar. Vi vill i och med detta ge Superior Challenge fans och MMA-fans en exklusiv och unik kväll att minnas.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Hamid Ershad Sarabi

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4