#Masters Rising 1

13 mars 2018  |  Annie Carriage

På lördag arrangeras #Masters Rising 1 på Masters Gym i Stockholm där det kommer pågå matcher i Kick light, Low kick och K1 samt juniormatcher. Initiativtagaren till tävlingen är Master Gym som hoppas att detta ska bli första eventet av många under namnet #Masters Rising.

– Masters Rising kommer vara en återkommande tävling, och under det namnet så kan det ibland komma att vara thaiboxning med.  Men vi kände att Stockholm behöver lite mer aktiviteter när det gäller just kickboxning så vi beslutade att börja med det, thaiboxnings event finns det rätt många i Stockholmsområdet. Vi har haft tankar om att ha tävlingar så ofta som möjligt så att det inte krockar med andra evenemang som arrangeras av andra klubbar i Stockholm. Ju fler desto roligare helt enkelt!

Text: Annie Bondefelt
Foto: Master Gym

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4