Khaled Laallam tog hem priset för Årets Genombrott

22 mars 2018  |  Annie Carriage

Khaled avslutade 2016 med en SM-seger som sedermera tog honom till landslaget 2017 där han efter en stark turnering tog hem VM-guldet i Bahrain. Under helgens Kampsportsgala klev han upp på scenen och mottog priset för Årets Genombrott.

“Det känns skönt att veta att jag har många från Kampsportssverige som backar upp mig”
– Det fanns en del andra duktiga i min kategori visste jag, vinsten var inte lika glasklart för mig som för mina närmaste vänner. Jag kände att jag hade många supportrar redan innan och efter priset så var den känslan mycket starkare. Jag ser det som en bekräftelse att jag är på rätt väg, det känns skönt att veta att jag har många från Kampsportssverige som backar upp mig, fortsätter Khaled.

Om året som kommer – Ibland känner jag mig redo och ibland känns det som att skeppet inte riktigt är färdigbyggt
– Jag vet att jag kommer att träna hårt så gott det går, ha kul och fortsätta med det jag gör! Jag vet att många vill att jag ska kliva in till den professionella MMA-scenen, vilket jag själv vill också för den delen. Men det kommer förr eller senare, ibland känner jag mig redo och ibland känns det som att skeppet inte riktigt är färdigbyggt, avslutar Khaled.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Hamid Ershad Sarabi

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4