Lena Olsson blev Årets Ledare

22 mars 2018  |  Annie Carriage

Lena Olsson tog emot utmärkelsen som Årets Ledare under helgens Kampsportsgala på Berns i Stockholm. Lena är Team Manager i svenska thaiboxningslandslaget där hon ofta går under namnet “Team Mom”, hon är ledamot i Svenska Muay Thai Förbundets styrelse och även ordförande i Fighter Muay Thai.

– Jag var jätteglad över att vara nominerad men var stensäker på att jag inte skulle vinna. Vet att det varit en del prat om att thaiboxarna fått en stor andel av priserna tidigare år och att de nog skulle försöka sprida ut det lite mer bland de idrotter som ingår i förbundet. Tankarna har faktiskt mestadels varit på det kommande världsmästerskapet i Mexiko. Jag är mitt i alla förberedelser med bokningar, information till fighters och klubbar, kontakter med resebyrå, ambassader osv. Sista anmälningsdagen närmar sig och det är fullt upp, säger Lena till budokampsport.se

“Det är oftast svårt att få tyst på mig men i lördags lyckades man”
– Jag förstod när de sa “hon” eftersom att det bara var en kvinna nominerad. Tror att jag slutade lyssna då och blev nog mest chockad eftersom att jag var så säker på att inte vinna. Sen tänkte jag snabbt “Attans! jag har inget tacktal” och bestämde snabbt att jag får köra en “Kent på grammisgala” och bara säga “tack som fan”. Men det behövdes ju inget tacktal då man blev intervjuad istället, men det var svårt att vara fokuserad och svara på frågor för jag var chockad. Det är oftast svårt att få tyst på mig men i lördags lyckades man, fortsätter Lena.

“Med positiv energi kommer man längre och högre!”
– Priset betyder mycket för mig. Jag arbetar mycket i det dolda som ordförande för Fighter Muay thai, som ledamot i SMTF och som team manager i landslaget. Men detta betyder att man sett mina prestationer och att jag uppenbarligen är inne på rätt spår. Jag hoppas och tror att landslaget glädjer sig över priserna på Kampsportsgalan och att det sporrar dem att prestera på topp i de kommande mästerskapen nu i vår och sommar. Med positiv energi kommer man längre och högre!

Text: Annie Bondefelt
Foto: Hamid Ershad Sarabi

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4