Johanna Hamberg ser fram emot SM

23 mars 2018  |  Annie Carriage

Johanna Hamberg förbereder sig inför helgens SM i ju jutsu som sker under SM-veckan i Skellefteå. Hon har flera SM i ryggsäcken och ser fram emot mästerskapet där hon kliver in i semifinalen mot Nora Ängebrant.

”Det finns flera duktiga tjejer i min viktklass”
– Jag tror jag tävlade mitt första SM 2008 och har sedan dess tävlat fem eller sex SM och vunnit silver samt ett SM-guld 2015. Formen nu känns väldigt bra, jag har haft ett riktigt bra träningsår bakom mig, säger Johanna till budokampsport.se

Näst i kalendern blir tävlingar i Frankrike och Danmark innan det drar ihop sig till EM.
– Efter SM är det Paris Open, Danish Open och förhoppningsvis EM i Polen som väntar under denna säsong, avslutar Johanna.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Dennis Johansson Strömberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4