Main event-match på lördag kan bli sista i Superior för Martin Akhtar

Det är bara några dagar kvar till Superior Challenges tioårsjubileumsgala på Cirkus i Stockholm. Main event blir matchen mellan Martin Akhtar och Ryo Ryo. Akhtar flaggar för att det kan bli hans sorti i Superior.
– Jag älskar allt med fighting, men jag jobbar numera heltid och har blivit farsa, säger han till budokampsport.se.

16 maj 2018  |  Jonathan Broberg

Martin Akhtar har genom åren bjudit oss på många fina kampsportsögonblick, både som thaiboxare och på senare år inom MMA.

På Superiors tioårsgala i helgen kan en epok vara över. Akhtar berättar att matchen, main event mot Ryo Ryo, mycket väl kan vara den sista för Superior.
– Ja, allt har sin tid. Jag känner att uppoffringarna för att träna och tävla börjar bli lite för stora. Jag jobbar heltid och jag har blivit farsa. Jag har hållit på länge och även om det fortfarande är otroligt kul, så börjar jag se slutet av min karriär.

Akhtar, som vuxit ut till ett stort namn inom svensk MMA, har haft ett bra camp inför matchen.
– Jag känner mig redo att gå in och bjuda publiken på ett fint ögonblick. Egentligen är det vad allt det här handlar om, att ha kul och se till att de som betalar för att se också har det. Vinst eller förlust spelar inte så stor roll, tycker jag.

“Känner mig hedrad”
När Martin Akhtar lämnade thaiboxning för MMA tog det inte lång tid innan Superior Challenge gav honom chansen.
– Superior och Babak (Ashti) har betytt otroligt mycket för mig. Att jag har fått vara med på galor har verkligen varit guld och något jag alltid kommer att vara både tacksam och stolt över. Jag känner mig hedrad att få gå main event på deras tioårsjubileum, det är fantastiskt.

Foto: Hamid Ershad Sarabi

Text: Jonathan Broberg

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4