Oskar Sjöberg vann SM-guld i hokei

10 juli 2018  |  Annie Bondefelt

Oskar Sjöberg tog under helgens SM i taido inte mindre än fyra medaljer, bland annat tog han sitt fjärde SM-guld i hokei.
– Känns skönt att få nävarna om mitt fjärde SM-guld i hokei, säger Oskar Sjöberg till budokampsport.se

Uppladdningen rullade på utan besvär
– Jag laddade upp genom att vila några dagar och äta i så stora mängder jag bara kunde. Uppladdningen under dagen bestod av blåbärssoppa för att få i mig snabbt socker, säger Oskar till budokampsport.se

Med hela tio SM-medaljer i sin samling finnd det några som betyder lite extra
– Min jissen-medalj, det vill säga i fighting, betyder mest för mig. Jag behövde verkligen kämpa för att få medaljen och det var många matcher som var väldigt jämna så den betyder lite mer för mig. Hokei-final gick bra utan några större missar men finns alltid saker som jag måste ordna till till framtida tävlingar för att kunna konkurrera om guldmedaljer på internationell nivå, säger Oskar.

Trots stora framgångar på hemmaplan har Oskar fler mål som väntar
– Det känns skönt att få nävarna om mitt fjärde SM-guld i hokei, går aldrig att få för många skinande saker i troféskåpet! Mitt nästa mål är att vinna EM nästa år och efter det vinna VM om 3 år, avslutar Oskar.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Taidoklubben Sensu Dojo

2
0
1