Superior Challenge visade MMA i Kungsträdgården

Bland matintresserade och festivalbesökande under Stockholm Street food festival fanns också MMA på agendan.
– Det var en bra dag, säger Superior Challenges Babak Ashti till budokampsport.se.

11 september 2018  |  Jonathan Broberg

Superior Challenge tillsammans med fitnessfestivalen gjorde lite PR inför den kommande Kampsportsfestivalen, där Superior Challenge ingår i år, i december.
– En kul grej och bra att marknadsföra oss och sporten till en lite annorlunda publik. Vi körde lite open workouts med Serdar Altas, Kalle Albrektsson och Michel Ersoy. Vi hade också Simon Sköld här som intervjuades på scenen. Det var en bra dag.

När galan återkommer är det under ett tämligen nytt format, under Kampsportsfestivalen som arrangeras i samband med Fitnessfestivalen.
– Ja, men det blir en jättebra satsning för både oss och kampsporten. Vi kommer hålla till i Viktoriahallen och vi kommer bjuda på ett bra matchkort.

Kristian Sewén från Stockholmsmässan, med ansvar för bland annat Fitnessfestivalen, var också på plats i Kungsträdgården i lördags.
– Vi gjorde lite promos på stora scenen för Kampsportsfestivalen och Superior Challenge. Vi tycker att kampsport är en naturlig del till själva träningen, det är många inom träningen som går över till just kampsport. Vi ser jättemycket fram emot att vidareutveckla Kampsportsfestivalen och det kommer bli ett kul och bra event i samband med Fitnessfestivalen i december.

Text och foto: Jonathan Broberg

2
0
1