Alexander Gustafsson klar för titelmatch mot Jon Jones

11 oktober 2018  |  Annie Bondefelt

En andra julafton är inbokad för alla MMA-fans ute i Sverige, den 29:e december kommer nämligen Alexander Gustafsson få chansen att ta hem det lätta tungviktsbältet till Sverige.

Nyheten som många väntat på är nu bekräftad, under årets sista UFC-gala kommer svensken möta amerikanen Jon Jones som han tidigare mött 2013. Jon Jones har en imponerade meritlista med 22 vinster och endast en förlust men har haft ett uppehåll från tävlingsarenan och gör nu comeback i och med sin match mot Gustafsson.

Gustafsson, med 18 vinster i bagaget, gick sin senaste match mot Glover Teixeira från Brasilien och vann matchen i den femte ronden, efter matchen mot brasilianaren har han haft lite skadeproblem men är nu redo att möta Jon Jones för revansch.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Jonathan Broberg

3
5
6