Paul Lindén förlorade mot Ali Deveci efter stenhård match

16 oktober 2018  |  Annie Carriage

Paul Lindén klev in i ringen i -63,5kg mot Ali Deveci från favoritnationen Turkiet. Paul är känd för sin avslappnade stil, både tekniskt men också mentalt. Tempot i den första ronden däremot var högt, snabba utväxlingar av slagserier och lowkicks gjordes men Paul såg stabil ut. Turken rörde sig effektivt och levererade hårda slag och ju längre ronden gick började han även hitta utrymme för efterförjande knän. I andra ronden utvecklande han sin strategi och överraskade med hoppknän, Paul rörde sig bra men turken hade initiativet och svensken fick jaga trots sin klockrena boxning. Tyvärr denna gång räckte det inte hela vägen för Paul och turken var den som fick lyfta näven mot skyn.

Text: Annie Bondefelt

Foto: Arkivbild/Alex Bring Palm

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4