Klart: Sandra Godvik möter Somrasamee

Den svenska thaiboxningsstjärnan Sandra Godvik har fått klart med ny match. I mitten av februari, under Wat Santai Festival, möter hon thailändskan Somrasamee.
– Jag vill alltid möta de bästa i min vikt och hon är en av de bästa i norra Thailand, säger hon till budokampsport.se.

8 januari 2019  |  Jonathan Broberg

Det nya året är bara en vecka gammalt men redan nu har thaiboxaren Sandra Godvik fått klart med match.

Under Wat Santai Festival i Chiang mai i mitten av februari tar hon sig an thailändskan Somrasamee.
– Jag tror att det kommer bli ett krig. Så jag ser fram emot en rolig match. Jag vill alltid möta de bästa i min vikt och hon är en av de bästa i norra Thailand, jag är tillbaka i Thailand två veckor innan så timingen är perfekt. Detta blir även min första match för mitt nya gym i Thailand, Santai Muay Thai som jag kommer fightas för då jag inte hittade hem i Bangkok där jag spenderade hösten och början av vintern.

Matchen blir lite speciell av ännu en anledning – de två antagonisterna är båda southpaw.
– Jag har bara mött två southpaw förut så ska bli kul att få mer erfarenhet i att fightas mot det.

Text: Jonathan Broberg
Foto: privat

3
5
6